Featured Posts

  • Prev
  • Next

Väldigt viktigt

Posted on : 14-05-2014 | By : admin | In : Uncategorized

0

Mina grannar har en väldigt vacker trädgård och en del av mig är avundsjuk på den men en del av mig är bara glad över att jag kan få se på den varje gång jag kommer hem. De har till och med utomhusbelysning i sin trädgård så jag kan sitta och titta även när det är mörkt ute, de har ju jobbat hårt med sin trädgård. De är alltid i trädgården och håller på och av vad jag förstår så har de nog ett genuint intresse för det hela, jag menar annars skulle man väl inte spendera så pass mycket tid där som de faktiskt gör. Det är ju så med sådana saker, om man vill bli bra på något så får man spendera väldigt lång tid med att göra just den saken för annars så blir man liksom inte duktig. Jag tror att det är väldigt viktigt om jag ska vara ärlig.

Write a comment